04 februar 2013

Velkommen

Velkommen til den skønne altan og bloggen om den. Her vil jeg dele årets gang og de mange skønne oplevelser vi har derude. Hovedfokus vil uden tvivl blive planterne. Alt det grønne, farverige, skønne og smukke, der fylder altanen og gør den endnu mere fantastisk at opholde sig på.


Så velkommen til. Jeg håber du vil nyde 'opholdet' :)

8 kommentarer:

 1. Hej og velkommen til blogland! Jeg er lige blevet din første faste læser :-) Det er da en god idé at du vil skrive om livet på din altan.

  Tak for dit besøg ovre hos mig.

  Vi blogges ved :-)

  SvarSlet
 2. Mange tak for den varme velkomst! Og velkommen som læser :)
  Vi blogges helt klart ved.

  SvarSlet
 3. Også velkommen herfra :-) Det er dejligt at kunne følge med i havd der kommer til at ske på din fine altan! Jeg er sikker på at jeg kommer til at nyde din minihave ;-)
  Kh Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tak :)Jeg vil i hvert fald gør mit for at gøre altanen hyggelig, og da jeg elsker blomster kommer der nok ikke så få. Jeg håber jeg kan gengive skønheden.
   Hilsner Ane

   Slet
 4. Hej Ane.
  Velkommen i blogland du gør det godt nok allerede skønt, her er dejligt at være så jeg lægger mig som fast læser på din blog.Tror du får meget ud af din altan, det vil jeg gæde mig at følge.
  Hilsen fra Grethe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Grethe.
   Mange tak, og velkommen som fast læser :) Dejligt at høre, at du allerede synes godt om 'opholdet'. Bare vent, her bliver endnu skønnere når alle blomsterne kommer til.
   Hilsner Ane

   Slet
 5. Hej Ane,
  Sikke en fin blog du har! Og jeg er meget misundelig på din altan... Jeg har ledt efter en mulighed for at få et tip på email, når du lægger et nyt indlæg på, har du det?
  Hilsner Janne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Janne.
   Mange tak for de søde ord :)
   Vi er også meget glade for vores altan. Den er næsten det bedste ved lejligheden.
   Jeg havde ikke tænkt over email muligheden, men nu har jeg tilføjet den :)
   Fortsat god aften.
   Ane

   Slet

Mange tak for dit besøg. Jeg håber, du har lyst til at lægge en lille kommentar. Det er så hyggeligt at høre, hvem det er der kigger forbi :)