26 april 2013

Blomsterfyldt st. Bededag

Dagen startede med regnvåde fliser, men som den skred frem brød solen lidt efter lidt gennem det grå skydække.


Foråret er allesteder og den lune luft lokker mange ud. Vi gik tur rundt på Frederiksberg, og så både på blomster og legede på legepladser. Her promenere den smukke påfugl i Haveselskabets Have.Jeg er helt overvældet og forundret over, hvor stærkt det går. For 3-4 uger siden havde vi stadig frost og en smule sne - nu blomstrer det til højre og venstre. Og blomster jeg ikke regnede med at se før om nogle uger, fx den smukke Magnolie...


I Lindegårdsparken så jeg den fantastiske ide, at 'indhegne' små forårs-løgblomster med lidt større løgblomster. Jeg synes det giver en ekstra dimension til de luftige skillaer. Der bliver skabt et rum og fremhæver blomster-mængden, så de fanger øjet og kan værdsættes endnu mere.


Her tror jeg det er en påske- eller pinselilje.
Rigtig fint (også i fht. græsslåning) :)


4 kommentarer:

 1. Ja det er smart fundet på, det med indhegningen med større løg. Kunne godt være for at advare gartneren, der slår græsset, for løgene må ikke slås for tidligt, da de eller går ud. God idé.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er helt sikkert også en god hjælp til gartneren :)

   Slet
 2. hej, sikken flotte billeder du tager, så fik jeg også været i frederiksberg Have tak for det - ja det spire derude lidt her og der..fik påfuglen slået sin hale op, det ser så flot ud..kh Grethe

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg prøver :)
   En tur i Frederiksberg Have kan man vist altid bruge, så velbekomme. Men nej, desværre slog påfuglen ikke sin hale op, det ser nemlig så flot ud.
   Mange hilsner
   Ane

   Slet

Mange tak for dit besøg. Jeg håber, du har lyst til at lægge en lille kommentar. Det er så hyggeligt at høre, hvem det er der kigger forbi :)