28 december 2013

Jeg er her stadig :)

Det seneste halve år har været et forsøg på at balancere speciale, arbejde og den lille familie. Det har ikke været let og der har ikke været overskud til ret meget andet. Altanen og dens planter er ikke blevet plejet og de seneste par måneder er den 'strandet' lidt til. Så der har ikke været så meget at vise :)
Men nu er specialet afleveret, altan er blevet ryddet op og jeg er klar til blogland igen.
De 2 næste mørke og meget lidt grønne måneder vil jeg se tilbage på året 2013 og få rundet nogle af de mange projekter af, samt vise hvad der måtte røre sig derude.


Ud over blogland vil jeg svælge i Tante Grøns bog, som jeg fik i fødselsdagsgave i oktober. Jeg har kun fået bladret lidt i den og læst de første par sider - men uhh, det lover godt! :D

En uredigeret sandhed. Sådan kan man betegne billederne af altanen inden jeg gik i gang med at rydde op i dag. Sådan har den set ud siden starten af oktober, hvor stole og udsatte altankasser blev sat ned på gulvet inden den første storm.


Nu er der skabt lidt orden og den behøver ikke så megen opmærksomhed før forårets milde, lyse vinde blæser over os. Resterne af julegranen står klar til at beskytte roserne, hvis der skulle komme hvidt drys og frostgrader.
Det er godt, at der ikke rigtig har været så meget af den slags endnu (her i Kbh), da jeg både manglede at lægge løg og grave dahliaerne op... ahem. Til mit held, så begge dele fine ud - og jeg ser frem til et kommende blomsterflor i 2014. Det var lidt besværligt at grave knoldene op af krukker, hvor andre planter skulle blive stående. Men det er I nok nogen der kender fra staudebede...


Indtil videre ligger dahliaknoldene til tørre, som små skulpturer i vores stue. Om et par dage, vil de blive pakket til rigtig vinteropbevaring indtil det er varmt nok igen.

Man skulle ikke tro det er slutningen af december, med det vejr vi har. Mine perlehyacinter og snepryd fra sidste år, er i fuldt firspring og gør klar til at blomstre. De rosa snepryd, som jeg lagde i samme krukke som min Jacques Cartier rose, har små fine grønne toppe, hvorimod de blå perlehyacinter allerede har sat blomsterknopper.

Rosa snepryd

Blå perlehyacinter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Mange tak for dit besøg. Jeg håber, du har lyst til at lægge en lille kommentar. Det er så hyggeligt at høre, hvem det er der kigger forbi :)