30 marts 2013

En lille anemone...

... har jeg kær.Jeg synes anemoner er noget af det fineste, og elsker når skovbunden er fyldt med dem. Selv drømmer jeg om en have med masser af anemoner hvert forår. Indtil da må de nydes i små potter og i skoven.
Betagelsen af anemoner skyldes givetvis også, at mit navn indgår i deres. Så kan jeg kun holde endnu mere af dem - og verset om Ane hendes anemoner.

Ane lagde anemoner
I kanonen på Trekroner.
Ved det allerførste skud
sprang Anes anemoner ud!
                                               Halfdan RasmussenDet er efterhånden en fast begivenhed, at foråret bringes indendørs her i marts. Kærestens fødselsdag d.19. bruges som anledning til at fylde lejligheden med forårsblomster. Så mens snefnuggene daler udenfor nyder jeg de lette luftige blomster indenfor.

Jeg overvejer om, jeg mon kan plante anemonerne ud i krukken med min rose. Og om de mon så vil komme igen næste år...?


Ud over luftige forårsblomster har vi også den flotteste buket orange tulipaner stående. Den fik vi af mine forældre i fbm. kæresten fødselsdag.


4 kommentarer:

 1. Tillykke med Kæresten ;)
  Hvor er de dejlige dine forårsblomster. Det er skønt at vi kan nyde dem inde nu hvor det ikke ligefrem er det bedtse udevejr. Anemoner er temlig hårdføre så det er da forsøget vær med at plante dem sammen med rosen. bare huk på at de holder af skygge og fugt, lige som i skovbunden
  Kh fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Linda :)
   Jeg ville nu heller kunne nyde dem udendørs, men når det nu ikke helt er muligt, så har du helt ret i, at det er godt vi kan nyde dem inden for.
   Jeg vil huske det med skovbunden, så det kan være de bliver bundedække for noget andet end rosen ... nu må vi se :)
   Mange hilsner
   Ane

   Slet
 2. Skønne forårsblomster. Ja, snart kan vi se frem til skoven bliver dækket af et tæppe af anemoner, hvor bliver det dejligt! Tulipanerne er vældig flotte og vindueskarmen ser indbydende ud :-)
  Kh Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rose.
   Tak :) Ja det bliver skønt, når skovbunden er dækket af de fine anemoner. Det glæder jeg mig absolut til.
   Mange forårshilsner
   Ane

   Slet

Mange tak for dit besøg. Jeg håber, du har lyst til at lægge en lille kommentar. Det er så hyggeligt at høre, hvem det er der kigger forbi :)