17 februar 2014

Se lige her..!

Jeg tog nogle birkegrene med knopper ind, for en måned siden. Da der stadig var frost og sne, blev de først sat kølig i nogle dage og derefter lidt lunere. Jeg havde dog opgivet håbet og havde egentlig besluttet mig til at smide dem ud. Var ikke rigtig kommet omkring det, da et fastelavnsris kunne de i hvert fald bruges til...
Men se nu..! Nu er de begyndt at springe ud :) 
Så kom foråret alligevel.


Foråret er også godt på vej på altanen :)
Og rundt omkring på bloggene nærmest eksploderer den. Hvor er det skønt! 11 dage tilbage af februar og så er det officielt forår. 


Nu kan man vist godt sige, at mine perlehyacinter er begyndt at blomstre. Midt i det skønne solskin vi har haft i dag. Sammen med de nyindkøbte krokus, som sprang ud af stativet og over i mine hænder - helt af sig selv, føles det som om foråret er ankommet. 


I vinduet i stuen står en buket vintergækker, reddet fra det kolde fortorv. I går aftes fandt jeg dem liggende på fliserne sammen med lidt jord (uden løg) og en børnespand. Mon ikke det er et barn der har leget og plukket de fine blomster, men ikke har taget dem med hjem...? 
Nu står de i vores vindueskarm, stadig med lidt jord på - selvom jeg prøvede at skylle dem.


Og ... og, se nu her! I mit forrige indlæg krydsede jeg fingre for, at mine smukke allium vil komme igen i år. Og det ser sådan ud - første spids er på vej :D


4 kommentarer:

 1. Dejlige forårsbilleder, fint med din allium som kommer igen. Med grene skal man have tålmodighed, bedst som man tror, de ikke kommer, ja så kommer de alligevel.
  Hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også rigtig dejligt forårsagtigt i mandags, så det var ikke svært at fange :)
   Jeg har ikke den store erfaring med at drive grene. Tidligere er det gået meget hurtigere, når jeg har taget fx æblegrene ind. Men det er nok fordi det har været senere på året.
   Go' aften.
   Hilsner Ane

   Slet
 2. Det er nogle skønne forårsbilleder - og jeg er også forelsket i din sorte Lyngby vase, som skal på min ønskeseddel.
  Fint at du fik reddet vintergækkerne og hvor de pynter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også helt vild med vasen! Jeg ville nok selv have valgt den i hvid, men min rigtig gode veninde gave mig den i sort i julegave - og nu kan jeg meget bedre li' den :) især den matte sorte farve.
   Vintergækkerne lå næsten som en gave på fliserne ikke langt fra vores hoveddør, så jeg kunne næsten ikke andet end at redde dem :)

   Slet

Mange tak for dit besøg. Jeg håber, du har lyst til at lægge en lille kommentar. Det er så hyggeligt at høre, hvem det er der kigger forbi :)